BHV herhalingscursus (1 dag)

Herhaling
Bent u gecertificeerd BHV’er? Dan is het niet alleen belangrijk om uw kennis en vaardigheden te onderhouden, het is ook nog eens verplicht. Tijdens een noodsituatie moet u het immers wel écht kunnen. Wij bieden u een BHV herhalingscursus aan.

Opzet/Opbouw van de cursus
Hierin behandelen we de benodigde theorie en oefenen we vaardigheden op het gebied van eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming.

Duur van de cursus
De cursus duurt 7 klokuren. Cursussen kunnen verzorgd worden op een hele dag of in 2 dagdelen. De opgegeven lestijd is inclusief het examen. Er zijn vrijstellingsmogelijkheden voor kandidaten die bijvoorbeeld een geldig EHBO diploma hebben.

Toelatingseisen
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus heeft u een geldig BHV certificaat of gelijkwaardig nodig.

Examen
Alle competenties waarover u als BHV’er moet beschikken worden tijdens de lessen getoetst. Zo moet u jaarlijks o.a. reanimeren inclusief gebruik AED, vaardigheden Spoedeisende eerste hulp, niet spoedeisende eerste hulp NEH en brandpreventie. Het examen kan worden afgenomen conform de NIBHV reglementen of via eigen uitgegeven certificaat. Wanneer niet kan worden vastgesteld dat de kandidaat beschikt over de BHV-vaardigheden, vervalt de geldigheid van het certificaat.

Cursusprijs pp op aanvraag
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijven
Bij Pim bhv plus verzorgen we het hele jaar door BHV cursussen op onze locatie in Nuenen en Eindhoven of op locatie (in company) bij onze klanten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie. Neemt u dan gerust contact met ons op via info@pim-bhvplus.nl